Huren op Curaçao

Huis huren in Curaçao

Bent u van plan om op lange termijn een huis te (ver)huren in Curaçao? Een huurwoning of appartement heeft verschillende voordelen. Zo kunt u wonen op Curaçao zonder dat daar grote investeringen voor nodig zijn. Als specialisten op het gebied van het verhuren van huizen, appartementen, studio’s en villa’s begeleiden wij u in het zoekproces. Voor de (ver)huur van winkelpanden en bedrijfspanden bent u bij Real Houses Curaçao ook aan het juiste adres.

Huis kopen Curaçao Swimming pool in hotel

Huurhuis

In Curaçao bestaat er (nog) niets zoals het Nederlandse Funda of JAAP.nl. Daardoor kan een zoektocht naar de ideale huurwoning onoverzichtelijk zijn. Wij bezitten over een groot aantal huizen die te huur worden aangeboden. Het aanbod is zeer divers: hoge en lage prijsklassen en zowel bestaande bouw als nieuwbouw. Als uw persoonlijke makelaar op Curaçao helpen wij met zoeken naar uw ideale huis om te huren.

Huis huren in Curaçao met zwembad

Een woning met zwembad is in Curaçao geen overbodige luxe. Met 365 dagen per jaar zon kunnen de temperaturen namelijk behoorlijk oplopen. Wij voorzien in uw wens voor een huurhuis met zwembad.

Appartement te huur

Een groot aandeel van ons aanbod van huurwoningen op Curaçao bestaat uit appartementen of flats. Curaçao beschikt namelijk over talloze prachtige appartementencomplexen. Sommige appartementen beschikken over een zwembad of zijn onlangs opgeknapt.

Ongemeubileerde en gemeubileerde appartementen te huur

Indien u niet over meubilair beschikt of dit niet verhuisd kan worden, kunt u kiezen voor gemeubileerde appartementen. Dat wil zeggen dat de appartementen ingericht zijn. Zo zou u meteen kunnen intrekken. In de beschrijving van de appartementen te huur vindt u in welke staat het appartement wordt verhuurd.

Studio huren

Een een-kamer-appartement noemt men ook wel een studio. Deze kleinere appartementen vallen in een lagere prijsklasse en zijn daarmee aantrekkelijk om te huren. Wij bieden verschillende studio’s te huur aan op Curaçao.

Villa huren in Curaçao

Wie op zoek is naar luxe, vrijheid en ruimte is op zoek naar een villa. Met perceeloppervlaktes van wel 1000 m2 bent u verzekerd van een vrij gevoel. De woningen zijn vrijstaand en beschikken vaak over 3 of meer slaapkamers.

Bedrijfspand huren

De combinatie van wonen en werken op Curaçao is voor velen een droom. Naast huurwoningen biedt Real Houses Curaçao ook bedrijfsruimtes te huur aan. Onze makelaars begeleiden u graag bij het ver(huren) van een geschikte bedrijfsruimte, kantoorruimte of winkelpand.

Uw makelaar van huurwoningen in Curaçao

Ons portfolio van huizen te huur op Curaçao bestaat uit villa’s, huizen, appartementen en studio’s in onder andere de regio’s: Jan Thiel, Spaanse water, Grote berg, Julianadorp, Spaanse water, Banda Abou, Blue Bay, Willemstad (bijvoorbeeld Bottelier, Sta Rosa, Mahaai, Jongbloed, Vredenberg, Kwartje, Piscadera, Salinja, Juan Domingo, Sta Maria, Brakkeput Abou en Cas Grandi).