Kopen op Curaçao

Huis kopen in Curaçao

Wenst u een huis te kopen in Curaçao? Wij hebben een breed aanbod aan huizen, appartementen, villa’s en kavels in ons portfolio. Real Houses Curaçao is inzetbaar als aankoopmakelaar of verkoopmakelaar op Curaçao. Het is onze missie om u zo goed mogelijk te begeleiden en adviseren tijdens uw zoektocht naar de ideale woning. Maar ook de nazorg is voor ons belangrijk. Voor alle vragen betreft het aankopen en verkopen van een woning kunt u bij ons terecht.

Huis kopen Curaçao For sale bord
Huis kopen Curaçao Swimming pool in hotel

Koopwoningen Curaçao

Het aanbod van woningen die bij ons in de verkoop staan is divers: hoge en lage prijsklassen en zowel bestaande bouw als nieuwbouw. Bent u er nog niet helemaal uit waar op Curaçao u wilt wonen? Wij geven u graag advies zodat u de juiste keuze kan maken. U kunt 7 dagen in de week contact met ons opnemen voor advies over het kopen van een huis in Curaçao.

Huis te koop Curaçao

De woningmarkt van Curaçao kan als onoverzichtelijk ervaren worden. Er is simpelweg (nog) geen overzicht als Funda waar alle woningen te vinden zijn. Tijdens de zoektocht naar een koopwoning komt er veel op u af. We hebben uitgeschreven hoe het koopproces in zijn werk gaat, zo weet u precies waar u aan toe bent.

Appartement kopen Curaçao

Op zoek naar een appartement of flat in Curaçao? Wij bezitten een divers aanbod van appartementen. Sommige appartementen beschikken zelfs over een zwembad. Of u nu op zoek bent naar een appartement met meerdere slaapkamers of naar een studio. Wij helpen u bij uw zoektocht.

Villa kopen Curaçao

Wie op zoek is naar vrijheid, ruimte en luxe is op zoek naar een villa. Met perceeloppervlaktes van wel 1000 m2 bent u verzekerd van een vrij gevoel. Deze woningen beschikken vaak over 3 of meer slaapkamers en zijn vrijstaand.

Opknapper te koop

Op zoek naar opknapbare appartementen, huizen of villa’s? Deze hebben wij ook in ons portfolio. Wie graag de handen uit de mouwen steekt voor een verbouwing kan zijn eigen droomwoning creëren uit een bouwval.

Kavels te koop

Met een kavel kunt u aan de slag met uw eigen nieuwbouwproject. U dient hierbij wel rekening te houden met de bestemmingsplannen van de bouwgrond. Wanneer u hulp advies nodig heeft bij het kopen van bouwgrond kunt u Real Houses Curaçao inschakelen als aankoopmakelaar.

Uw makelaar op Curaçao

Real Houses Curaçao biedt verschillende huizen, villa’s, appartementen, studio’s en kavels te koop aan in onder andere de regio’s: Julianadorp, Jan Thiel, Mambo Beach, Spaanse water, Banda Abou, Blue Bay, Grote berg, Willemstad (bijvoorbeeld Sta Rosa, Jongbloed, Vredenberg, Piscadera, Bottelier, Salinja, Juan Domingo, Brakkeput Abou, Mahaai, Sta Maria, Cas Grandi en Kwartje).