NAF 0 to NAF 10.000

NAF 0 to NAF 3.000.000

We found 0 results. View results
Advanced Search

NAF 0 to NAF 2.500.000

we found 0 results
Your search results

Investeren in vastgoed Curaçao

Beleggen in vastgoed op Curaçao is een goede keuze. Afhankelijk van het doel van uw investering kiest u voor bouwgrond, een opknapper of bestaande bouw. Een mogelijk doel van investeren op Curaçao is het kopen, opknappen en vervolgens verkopen van vastgoed. Een ander doel is het kopen van woningen om deze (voor lange termijn) te verhuren. Als makelaar geven wij u graag passend advies over de mogelijkheden. Neem contact met ons op.

Investeren vastgoed Curaçao

Vastgoed Curaçao

Het meest voorkomende doel van investeren is het verhuren van vastgoed. U kunt dit nog onderverdelen in bedrijfsruimtes of woonruimtes, waarvan de verhuur van woonruimtes veruit het populairst is.

Bent u van plan om te investeren in vastgoed? Dan is het verstandig om u te verdiepen in de huizenmarkt van Curaçao. Denk aan het bepalen van realistische vraagprijzen per regio en onderzoek wat bijkomende kosten zijn. Wanneer u zoekt naar een woning voor verhuur dient u minder focus te leggen op het woongenot en meer op het rendement en benodigd onderhoud. Onze specialisten kunnen dit zoekproces ook voor u uit handen nemen als aankoopmakelaar.

 

Huis verhuren op Curaçao

De volgende stap na het kopen is het huis verhuren op Curaçao. U kunt ervoor kiezen om zelf op zoek te gaan naar huurders. Dat wil zeggen dat u bezichtigingen moet gaan houden, huurcontracten moet opstellen en inspecties moet verzorgen. Als makelaar kunnen wij dit verhuurproces voor u uit handen nemen. Neem contact op voor de mogelijkheden.

 

Appartement verhuur Curaçao

Naast investeren in huizen kunt u ook investeren in een appartement voor verhuur op Curaçao. Kleinere woningen en appartementen (of studio’s) leveren namelijk het meeste rendement op. Wilt u uw appartement op lange termijn verhuren? Dit kunnen wij voor u verzorgen.

Appartement verhuur Curaçao

Vastgoed Curaçao te koop

Real Houses Curaçao biedt verschillende appartementen, huizen, villa’s, studio’s en kavels te koop aan in onder andere de regio’s: Jan Thiel, Mambo Beach, Spaanse water, Banda Abou, Julianadorp, Blue Bay, Grote berg, Willemstad (bijvoorbeeld Sta Rosa, Jongbloed, Vredenberg, Piscadera, Salinja, Juan Domingo, Brakkeput Abou, Mahaai, Sta Maria, Cas Grandi, Kwartje en Bottelier).

Bekijk het aanbod van vastgoed in Curaçao

Contact

Tel: +5999 6606 990
Tel: +5999 6606 991

info@realhousescuracao.com

Compare Listings