Your search results

Vakantiehuis op Curaçao kopen

Curaçao is een geliefd eiland voor een tweede huis of vakantiehuis. Met het zonnige klimaat is het namelijk heerlijk vertoeven. Samen met het gunstige investeringsklimaat maakt dat Curaçao een interessante locatie voor een tweede huis.

Vakantiehuis kopen

Het is voor velen een droom om een vakantiehuis op Curaçao te hebben. Maar er zijn enkele zaken waarmee u bij de koop van een tweede woning rekening mee dient te houden. U kunt bijvoorbeeld te maken krijgen met internationale dubbele belastingheffing, omdat uw vakantiewoning gezien wordt als onderdeel van het inkomen. De Belastingregeling voor het Koninkrijk (BRK) voorkomt dubbele belastingheffing voor inwoners van Nederland. Vraagt u zich af wat dit voor u betekent? Neem gerust contact met ons op. Als specialist van de huizenmarkt begeleiden wij u graag bij het (ver)kopen van een vakantiewoning.

Bekijk aanbod vakantiehuizen

Soorten vakantiewoningen

Real Houses Curaçao heeft een breed scala van vakantiewoningen in het portfolio. Voor elk budget bieden wij een passend vakantiehuis: van appartementen tot huizen en riante villa’s. De meeste van de vakantiewoningen die wij te koop aanbieden beschikken over een (gezamenlijk) zwembad en buitenruimte.

Bent u op zoek naar grond voor uw droomhuis? We hebben ook bouwgrond en kavels in ons portfolio. Wanneer u op zoek bent naar een kavel dient u rekening te houden met de bestemmingsplannen van de grond. Dit is iets wat we graag voor u uit handen nemen als aankoopmakelaar.

Vakantiehuis Curaçao

Tweede woning op Curaçao

Real Houses Curaçao biedt verschillende vakantiehuizen te koop aan in onder andere de regio’s: Spaanse water, Julianadorp, Jan Thiel, Mambo Beach, Banda Abou, Blue Bay, Grote berg, Willemstad (bijvoorbeeld Sta Rosa, Jongbloed, Vredenberg, Piscadera, Bottelier, Salinja, Juan Domingo, Brakkeput Abou, Mahaai, Sta Maria, Cas Grandi en Kwartje).

Komt u er niet uit of bent u op zoek naar meer informatie? Neem dan contact met ons op of neem een kijkje tussen ons aanbod van vakantiehuizen.

Contact

Tel: +5999 6606 990
Tel: +5999 6606 991
info@realhousescuracao.com

 

 

 

Compare Listings